Η υπηρεσία μας για την εκτύπωση δημιουργικών φωτογραφιών στην κατηγορία προϊόντων Δώρα για μωρά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά και αξιόλογα δώρα για τα νέα μέλη της οικογένειάς σας. Με αυτή την υπηρεσία, μπορείτε να ανεβάσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να τις μετατρέψετε σε μοναδικά προσωπικά δώρα που θα αγαπηθούν και θα θυμούνται.

Οι διαθέσιμες επιλογές προϊόντων περιλαμβάνουν:

Κάλυμμα Μαξιλαριού διπλής όψης: Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας σε ένα κάλυμμα μαξιλαριού διπλής όψης, προσφέροντας άνεση και αγάπη στο μωρό και τους γονείς του.

Κάλυμμα Μαξιλαριού: Δημιουργήστε έναν ζεστό και αγκαλιάσιμο χώρο για το μωρό με κάλυμα μαξιλαριού που φέρει τις αγαπημένες σας εικόνες.

Κουβερτάκι μωρού: Εκτυπώστε τις αξέχαστες στιγμές του μωρού σας σε ένα ζεστό και απαλό κουβερτάκι που θα τον προστατεύει από το κρύο με στυλ.

Ξύλινο παζλ 300 ή 1000 Τεμαχίων: Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε ένα μοναδικό ξύλινο παζλ, προσφέροντας ψυχαγωγία και εκπαίδευση στο μωρό σας.

Υφασμάτινο διακοσμητικό τοίχου: Δημιουργήστε ένα μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο για το δωμάτιο του μωρού σας, με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες να διακοσμούν τον τοίχο με στυλ.

Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικά και συναισθηματικά δώρα που θα ενθουσιάσουν τους νέους γονείς και θα δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις για το μωρό τους.

Συχνές ερωτήσεις

Πρώτα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε την κατηγορία “Δώρα για νεογέννητα”. Στη συνέχεια, διαλέξτε προϊόν και ανεβάστε τις φωτογραφίες που θέλετε για την δημιουργία του.

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν καλύμα μαξιλαριού διπλής όψης, απλό κάλυμα μαξιλαριού, κουβερτάκια μωρού, ξύλινα παζλ και υφασμάτινα διακοσμητικά τοίχου.

Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από τον υπολογιστή σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φωτογραφίες να είναι υψηλής ανάλυσης.

Συνήθως, παραδίδουμε τις παραγγελίες εντός 3-4 εβδομάδων.

Αποδεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, πληρωμή με PayPal και άμεση Τραπεζική Μεταφορά. Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Συνήθως, τα προσαρμοσμένα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν ή ανταλλαγούν, εκτός αν υπάρχει ελάττωμα ή πρόβλημα με την παραγγελία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Οι λεπτομέρειες επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.