Η υπηρεσία μας αποτυπώνει την ομορφία και την ατομικότητα του κάθε προσώπου με μοναδικά  πορτρέτα που διακρίνονται για τον εκπληκτικό τους χαρακτήρα.Με χρήση διάφορων στυλ και τεχνικών, όπως απεικόνιση με λάδι, νερό, μολύβι, και κάρβουνο, δημιουργούμε πορτρέτα που αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε ατόμου. Τα πορτρέτα αυτά είναι σχεδιασμένα για εκτύπωση σε καμβά, προσδίδοντας έναν αέρα κομψότητας και καλλιτεχνικότητας στον χώρο σας.

Γυναικεία Πορτρέτα: Δείτε τα ΕΔΩ
Ανδρικά Πορτρέτα: Δείτε τα ΕΔΩ
Παιδικά πορτρέτα: : Δείτε τα ΕΔΩ

Επιτρέψτε μας να σας προσφέρουμε τη μαγεία της ψηφιακής τέχνης σε ένα προσωπικό έργο τέχνης που θα σας συνοδεύει και θα εντυπωσιάσει γνωστούς και φίλους για πολλά χρόνια. Το μόνο το οποίο χρειαζόμαστε είναι μια καθαρή φωτογραφία πρόσωπου.

Συχνές ερωτήσεις

Τα ψηφιακά πορτρέτα προσώπου είναι τέχνη που δημιουργείται ψηφιακά, απεικονίζοντας το πρόσωπο ενός ατόμου με διάφορες τεχνικές και στυλ, όπως λάδι, νερό, μολύβι, και κάρβουνο σε προϋπάρχοντα μοντέλα.

Αρχικά, μας παρέχετε μια φωτογραφία του προσώπου που θέλετε να απεικονιστεί. Έπειτα, επιλέγετε το στυλ και την τεχνική που θέλετε για το πορτρέτο. Οι καλλιτέχνες μας χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό ψηφιακό πορτρέτο.

Η εκτύπωση σε καμβά προσφέρει μια κομψή και καλλιτεχνική εμφάνιση για τα πορτρέτα σας. Ο καμβάς είναι το καλύτερο υλικό για την απόδοση των έργων τέχνης.

Καλό είναι να επιλέξετε ένα μέγεθος που ταιριάζει στον τοίχο όπου θα το τοποθετήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μέγεθος καμβά που θα τονίζει την ομορφία του πορτρέτου.

Ο χρόνος εκτέλεσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον όγκο εργασίας και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Ωστόσο, προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες με τον ταχύτερο δυνατό χρόνο, και θα σας παρέχουμε μια εκτίμηση του χρόνου κατά την παραγγελία. Ο μέγιστος χρόνος ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας είναι πέντε εργάσιμες ημέρες.

Τα πορτρέτα παραδίδονται με Courier ACS σε όλη την Ελλάδα.

Υποστηρίζουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων Paypal, και πιστωτικών καρτών Master Card και Visa, και άμεση Τραπεζική Μεταφορά.