ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σημαντική σημείωση:
Δεδομένου ότι η παραγγελία σας εκτυπώνεται προσαρμοσμένα μόνο για εσάς, δεν είμαστε υπεύθυνοι για επιστροφές χρημάτων ή ανταλλαγές λόγω προβλημάτων εσφαλμένης προσαρμογής. Οι αγοραστές αναλαμβάνουν όλους τους κινδύνους όταν επιλέγουν το στυλ και την εφαρμογή της αγοράς τους. Για να σας βοηθήσουμε καλύτερα στην επιλογή του σωστού μεγέθους, έχουμε διαθέσει ένα διάγραμμα μεγεθών σε κάθε σελίδα προϊόντος. Απλώς κάντε κλικ στην εικόνα. Λεπτομέρειες προϊόντος για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή σας!

Τροποποιήσεις ή ακύρωση παραγγελίας
Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, έχετε 24 ώρες για να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας και να ζητήσετε τροποποιήσεις ή ακύρωση παραγγελίας. Μετά από 24 ώρες, η παραγγελία σας έχει ήδη τεθεί σε παραγωγή και δεν μπορεί πλέον να τροποποιηθεί. *Λάβετε υπόψη ότι για ορισμένα είδη, εάν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε ακύρωση ή οποιαδήποτε τροποποίηση, ακόμη και αν το αίτημά σας υποβληθεί εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας.

Κατεστραμμένη/Λανθασμένη παραγγελία
Στην MG ART GALLERY, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων και την ακρίβεια των παραγγελιών. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί να λάβετε ένα κατεστραμμένο αντικείμενο, κακής ποιότητας εκτύπωση ή εσφαλμένο προϊόν. Ευτυχώς είναι μάλλον ασυνήθιστο! Ωστόσο, εάν ισχύει, εγγυόμαστε 100% ικανοποίηση σε όλους τους πελάτες μας, προσφέροντας μια δωρεάν παραγγελία αντικατάστασης ή επιστροφή χρημάτων για τα επηρεαζόμενα είδη.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ο αριθμός παραγγελίας σας και μια καθαρή φωτογραφία που να δείχνει είτε το λανθασμένο προϊόν, την κακή ποιότητα της εκτύπωσης ή την κατεστραμμένη περιοχή του αντικειμένου. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@mgartgallery.gr και ένα από το εξυπηρετικό προσωπικό υποστήριξης θα οργανώσει μια επανέκδοση ή μια επιστροφή χρημάτων για εσάς!

Η παραγγελία δεν ελήφθη
Εάν το προϊόν σας δεν έχει φτάσει εντός 45 ημερών για , παπούτσια, jacket, σακίδια, φορέματα, ή τσάντες μετά την παραγγελία, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο Mail info@mgartgallery.gr.

Επιστροφές
Δεδομένου ότι το προϊόν σας εκτυπώνεται κατά παραγγελία μόνο για εσάς, δεν δεχόμαστε επιστροφές. Θα αντικαταστήσουμε τα ελαττωματικά προϊόντα ή μια λανθασμένη παραγγελία απλώς λαμβάνοντας μια φωτογραφία που δείχνει το συγκεκριμένο πρόβλημα με το προϊόν και συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό παραγγελίας.