Σχετικά με τους Τρόπους Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

Με Paypal
Με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Alpha Bank
IBAN : GR7901401560156002320004592

BIC/SWIFT:CRBAGRAA
Δικαιούχος Λογαριασμού:ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της MG ART GALLERY που αναφέρεται παραπάνω. Η κατάθεση μπορεί να γίνει είτε από φυσικό κατάστημα τράπεζας είτε μέσω e-banking. Σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα τραπέζης για τη μεταφορά των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει ολα τα έξοδα.

Πότε γίνεται η χρέωση

Η χρέωση του λογαριασμού σας  γίνεται εφόσον επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα του/των προϊόντων που έχετε επιλέξει και σας τα αποστείλουμε με courier. Αν για οποιοδήποτε λόγω η παραγγελία σας δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί, θα ενημερωθείτε είτε με email είτε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες και την εξέλιξή της.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού
Ο ιστότοπος MGARTGALLERY.GR κάνει χρήση του πρωτοκόλλου SSL για την πιστοποίηση της ασφάλειας των δεδομένων σας και των δεδομένων που διακινούνται μέσω του ιστοτόπου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του MGARTGALLERY.GR διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ