Η υπηρεσία μας για τη δημιουργία προϊόντων “Διακοσμητικά με Κατοικίδια” σας προσφέρει εξατομικευμένα και μοναδικά διακοσμητικά που αναδεικνύουν την αγάπη σας προς τα κατοικίδιά σας και προσθέτουν ένα ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

Κάλυμμα μαξιλαριού: Ανανεώστε την αισθητική του χώρου σας με ένα εξατομικευμένο κάλλυμα μαξιλαριού που περιλαμβάνει την εικόνα ή το όνομα του αγαπημένου σας κατοικιδίου.

Κουβέρτα Fleece με κουκούλα: Ζεστασιά και άνεση με την φωτογραφία του κατικοιδίου σας σε μια κουβέρτα Fleece με κουκούλα.

Ξύλινο πάζλ 300 ή 1000 Τεμαχίων: Διασκεδάστε και προάγετε την νοητική δραστηριότητα με αυτά τα εξατομικευμένα πάζλ που περιλαμβάνουν την εικόνα του κατοικιδίου σας.

Πίνακας Κατοικιδίου: Δημιουργήστε έναν μοναδικό πίνακα με την εικόνα του αγαπημένου σας κατοικιδίου για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας.

Αυτά τα “Διακοσμητικά με Κατοικίδια” προϊόντα επιτρέπουν στους λάτρεις των κατοικιδίων να αναδείξουν την αγάπη τους για τα κατοικίδιά τους και να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στον χώρο τους. Εξατομικεύστε τα προϊόντα με τις αγαπημένες φωτογραφίες και τα ονόματα των κατοικιδίων σας για μια μοναδική διακοσμητική εμπειρία.

Συχνές ερωτήσεις

Τα “Διακοσμητικά με Κατοικίδια” είναι εξατομικευμένα διακοσμητικά προϊόντα που περιλαμβάνουν την εικόνα ή το όνομα του αγαπημένου σας κατοικιδίου και προσθέτουν στυλ και αγάπη στον χώρο σας.

Στην κατηγορία “Διακοσμητικά με Κατοικίδια” περιλαμβάνονται κάλλυμα μαξιλαριού, κουβέρτες Fleece με κουκούλα, ξύλινα πάζλ και πίνακες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε την κατηγορία “Διακοσμητικά με Κατοικίδια”. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσαρμόσετε το προϊόν με την εικόνα ή το όνομα του κατοικιδίου σας.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την τοποθεσία σας και την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Συνήθως, παραδίδουμε τις παραγγελίες εντός 15-20 ημερών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φωτογραφία η υλικό της επιλογής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Οι λεπτομέρειες επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.

Συνήθως, τα προσαρμοσμένα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν ή ανταλλαχθούν, εκτός αν υπάρχει ελάττωμα ή πρόβλημα με την παραγγελία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποδεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, πληρωμή με PayPal, και άμεση τραπεζική μεταφορά. Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.