Η υπηρεσία μας για τη δημιουργία προϊόντων “VIP προϊόντα για Κατοικίδια” σας προσφέρει μια ποικιλία από εξατομικευμένα προϊόντα που θα εκπλήξουν τα κατοικίδιά σας και θα προσθέσουν στυλ και άνεση στον χώρο σας. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

Πιατάκι φαγητού για Σκύλο: Εξατομικεύστε το πιατάκι του φαγητού του σκύλου σας με την φωτογραφία του και το όνομά του.

Πιατάκι φαγητού για Γάτα: Προσφέρετε ένα προσαρμοσμένο πιατάκι φαγητού για τη γάτα σας, με την φωτογραφία της και το όνομά της.

Χαλάκι για Γάτα: Το χαλάκι για τη γάτα σας μπορεί να εξατομικευτεί με μοναδικά σχέδια, με την φωτογραφία της και το όνομά της.

Χαλάκι για Σκύλο: Προσφέρετε άνεση και ζεστασιά στον σκύλο σας με ένα προσαρμοσμένο χαλάκι, με την φωτογραφία του και το όνομά του.

Αυτά τα προϊόντα προσθέτουν μοναδικό στύλ στα αξεσουάρ των αγαπημένων σας κατοικιδίων.

Συχνές ερωτήσεις

Η υπηρεσία “Προϊόντα για Κατοικίδια” προσφέρει εξατομικευμένα προϊόντα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια, συμπεριλαμβανομένων πιατάκια φαγητού, χαλάκια και περισσότερα.

Στην κατηγορία “Προϊόντα για Κατοικίδια” περιλαμβάνονται πιατάκια φαγητού, χαλάκια και άλλα εξατομικευμένα προϊόντα για τα κατοικίδιά σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε την κατηγορία “Κατοικίδια”. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες για την προσαρμογή του με το όνομα του κατοικιδίου σας.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την τοποθεσία σας και την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Συνήθως, παραδίδουμε τις παραγγελίες εντός 15-20 ημερών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φωτογραφία η υλικό της επιλογής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Οι λεπτομέρειες επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.

Συνήθως, τα προσαρμοσμένα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν ή ανταλλαχθούν, εκτός αν υπάρχει ελάττωμα ή πρόβλημα με την παραγγελία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποδεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, πληρωμή με PayPal, και άμεση τραπεζική μεταφορά. Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.