Η υπηρεσία μας για τη δημιουργία προϊόντων “VIP Σπίτι και Ενήλικας” ξεχωρίζει για την εξαιρετική εξατομικευμένη σχεδίαση των προϊόντων σε κάθε κατηγορία.

Fleece Κουβέρτα: Οι fleece κουβέρτες μας δεν είναι απλώς ζεστές, αλλά και ένα κομμάτι τέχνης για το σπίτι σας. Με τη δυνατότητα εξατομίκευσης στα χρώματα και τα σχέδια που αγαπάτε, ή την φωτογραφία του αγαπημένου σας προσώπου, δημιουργούμε μια fleece κουβέρτα που αντανακλά το στυλ σας και την προσωπική σας αισθητική.

Κάλυμμα Μαξιλαριού: Τα καλύμματα μαξιλαριού μας είναι άνετα και κομψά. Με την επιλογή μονούς ή διπλής όψης και την δυνατότητα εξατομίκευσης του σχεδίου, κάθε κάλυμμα μαξιλαριού γίνεται ένα μοναδικό διακοσμητικό αντικείμενο στο σπίτι σας.

Κουβέρτα με κουκούλα: Οι κουβέρτες με κουκούλα προσφέρουν την τέλεια ζεστασιά και άνεση. Με τη δυνατότητα εξατομίκευσης στο χρώμα και το σχέδιο, μπορείτε να απολαύσετε την αγκαλιά της κουβέρτας σας με προσωπική πινελιά.

Πατάκι πόρτας: Τα πατάκια μας δεν είναι απλά για να καθαρίζετε τα πόδια σας. Είναι επίσης διακοσμητικά και μπορούν να προσαρμοστούν στο στιλ του σπιτιού σας, επιλέγοντας το χρώμα και τον σχεδιασμό που σας ταιριάζει.

Ποδιά κουζίνας: Οι ποδιές κουζίνας μας είναι πρακτικές και κομψές. Με τη δυνατότητα εξατομίκευσης στο χρώμα και το σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στον χώρο σας.

Ξύλινο Πάζλ 300 ή 1000 Τεμαχίων: Τα ξύλινα πάζλ μας είναι πολύ περισσότερα από παιχνίδια. Είναι έργα τέχνης που μπορείτε να προσαρμόσετε με το επιλεγμένο σχέδιο και τον αριθμό τεμαχίων, κάνοντας την παιχνιδιάρικη δραστηριότητα ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Διακοσμητικό Τοίχου (6 Διαστάσεων): Τα διακοσμητικά τοίχου μας είναι ένας υπέροχος τρόπος να προσθέσετε αισθητική στο σπίτι σας. Με εξατομίκευση στο σχέδιο και τις διαστάσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέχνη που αντικατοπτρίζει τον προσωπικό σας γούστο.

Παπλωματοθήκη: Η παπλωματοθήκη VIP του σπιτιού και των ενηλίκων είναι περισσότερο από απλά μια κανονική παπλωματοθήκη. Είναι το αγαπημένο σας κομμάτι, μια προέκταση της προσωπικότητάς σας. Με τη δυνατότητα να αποτυπώσετε τη φωτογραφία σας, αγαπημένη στιγμή ή αγαπημένο τοπίο, αυτή η παπλωματοθήκη γίνεται μοναδική και αποκτά ιδιαίτερη αξία. Απολαύστε τη ζεστασιά και την πολυτέλεια κάθε νύχτα, αγκαλιάζοντας τις αγαπημένες σας αναμνήσεις και στυλ.

Κάθε προϊόν στην κατηγορία “Σπίτι και Ενήλικας” είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κομμάτι που αντικατοπτρίζει τον προσωπικό σας ύφος και προσωπικότητα.

Συχνές ερωτήσεις

Η υπηρεσία “VIP Σπίτι και Ενήλικας” προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία δημιουργίας εξατομικευμένων προϊόντων για το σπίτι και τους ενηλίκους. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία προϊόντων, όπως πολυτελείς κουβέρτες, απαλά καλύμματα μαξιλαριών, μοναδικά πατάκια πόρτας, ποδιές κουζίνας, ξύλινα πάζλ και διακοσμητικά τοίχου.

Στην υπηρεσία “VIP Σπίτι και Ενήλικας,” μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα, τα σχέδια και τα στοιχεία που σας αρέσουν περισσότερο ανεβάζοντας την φωτογραφία ή το υλικό της αρεσκείας σας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσωπικά και μοναδικά προϊόντα που αντανακλούν τον προσωπικό σας στυλ και γούστο.

Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από τον υπολογιστή σας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φωτογραφίες να είναι υψηλής ανάλυσης.

Συνήθως, παραδίδουμε τις παραγγελίες εντός 8-20 ημερών.

Αποδεχόμαστε πιστωτικές κάρτες, πληρωμή με PayPal, και άμεση τραπεζική μεταφορά. Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής θα εμφανίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Συνήθως, τα προσαρμοσμένα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν ή ανταλλαγούν, εκτός αν υπάρχει ελάττωμα ή πρόβλημα με την παραγγελία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Οι λεπτομέρειες επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.